Forside Kurskalender IMHK – Idrettsmedisinsk høstkongress 2021

IMHK – Idrettsmedisinsk høstkongress 2021

Detaljer

Arrangør

IMHK Faggruppe

Sted

Gardermoen

Tidspunkt

fredag 29. oktober, 2021, 09:00 til 18:30lørdag 30. oktober, 2021, 08:30 til 18:15søndag 31. oktober, 2021, 09:00 til 15:00

Pris

4000,-

Kurset gir medlemmer 6 poeng i NNFs videreutdanningssystem.

Vi har valgt The Qube Clarion Hotell og konferansesenter på Gardermoen som kongresshotell. Situasjonen med COVID-19 medfører at kongressen blir heldigital fredag, mens vi lørdag og søndag endelig har muligheten til å møtes igjen. Vi må begrense fysisk deltakelse til 400 personer for å ivareta dagens smittevernregler med 1 meters avstand. Det vil bli mulighet til å bestille middag fredag og middag til bankett lørdag, også disse arrangementene i henhold til dagens smittevernregler. Vi har likevel stor tro og håp på at når vi kommer til slutten av oktober er det mulighet for normal get-to-gether og bankett med dans og smil fra øre til øre.

For de som ikke klarer å kapre seg en plass til fysisk deltakelse på The Qube har vi i år mulighet for at dere kan følge kongressen digitalt. Det vil ligge ute opptak av det digitale programmet i 14 dager etter kongressen. Det betyr at alle deltakere kan få med seg begge parallellene i fagprogrammet for første gang. Workshops vil dessverre ikke produseres digitalt av økonomiske hensyn, så vi anbefaler deg å sette kursen mot Gardermoen denne helgen.

I år har vi valgt å sette søkelys på barn, ungdom og unge voksne. Hovedforedragsholdere er blant andre Romain Seil, Ulf Eklund og Michael Rathleff. Gjennomgående temaer under kongressen er idrettsskader og fysisk aktivitet hos barn og unge, kronologisk og biologisk modning og fysisk utvikling, meniskskader, trening og utvikling under pubertet, tidlig spesialisering, muskel- og skjelettplager hos barn og ungdom, psykisk helse, perfeksjonisme, brudd, stressfrakturer og mye annet.

Vi ses på Gardermoen. Ankom gjerne til middagen fredag og møt dine nære og kjære kollegaer fra rundt om i landet.

For mer informasjon, gå hit.